Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications (http://www.jeepgarage.org/f50/)
-   -   Quick question!! (http://www.jeepgarage.org/f50/quick-question-5317.html)

99limited 01-05-2010 05:30 PM

Quick question!!
 
i installed my new radio (cheap walmart). its working fine,i can listen to the radio. but the auxiliary is not working. can anyone tell me why?

Matt 01-05-2010 05:46 PM

Re: Quick question!!
 
Is your cord in tact?
Is your MP3 player in tact?

Likely a crappy radio, take it back and exchange it.

99limited 01-05-2010 05:48 PM

Re: Quick question!!
 
the cord is fine and the player is fine its just when you turn the player to aux that it sounds like crap but when its on radio it plays great

Matt 01-05-2010 05:51 PM

Re: Quick question!!
 
Bad stereo, take it back.

DJ BoNiOmArIo 01-05-2010 05:54 PM

Re: Quick question!!
 
^X2 plus it's from walmart lol

99limited 01-05-2010 08:00 PM

Re: Quick question!!
 
thanks ladies. workin fine

Matt 01-05-2010 08:05 PM

Re: Quick question!!
 
What was it?

99limited 01-05-2010 08:31 PM

Re: Quick question!!
 
i guess it was the cd player, exchanged it and it works fine now.

Matt 01-05-2010 08:32 PM

Re: Quick question!!
 
Cool.


All times are GMT -5. The time now is 01:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community