Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Audio/Visual/Navigation (http://www.jeepgarage.org/f155/)
-   -   2013 Jeep Overland uconnect failing (http://www.jeepgarage.org/f155/2013-jeep-overland-uconnect-failing-57887.html)

darkdoom 04-06-2013 01:15 PM

2013 Jeep Overland uconnect failing
 
Need help. Just purchased new 2013 Jeep with 737n unit (RHR). Phone connect will not work, always in activation mode. Same with Voice Recognition. The unit shuts off and on periodically while driving. Sometimes the phone is paired and most of the times it isn't. Not sure if it is the hard drive or not. Need some suggestions. i already downloading and installed the lasted software update 2.136 ISO (using MAC). I also have Gracenotes 4118.

Is there any fix for this? in addition I have an iPhone 5.

Thanks,
Dark Doom.

mensaf 04-06-2013 01:44 PM

I nada similar issue when I first bought mine. They said one of the plugs was loose, they said they plugged it in all the way and I haven't had problems since.

darkdoom 04-06-2013 03:34 PM

Re: 2013 Jeep Overland uconnect failing
 
Hi,

Do you mean the plugs behind the uconnect unit? Which implies taking it apart from the dash and check the plugs behind it?

Thanks,
Darkdoom

mensaf 04-06-2013 05:57 PM

Yes exactly. The dealer did it and didn't take too long.

darkdoom 04-06-2013 07:34 PM

Thanks a lot. I will give it a shot.


Darkdoom


All times are GMT -5. The time now is 07:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community