Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Troubleshooting/Problems Discussion (http://www.jeepgarage.org/f77/)
-   -   Rough start/acceleration after..... (http://www.jeepgarage.org/f77/rough-start-acceleration-after-58364.html)

98cherokee5.9 04-14-2013 08:29 AM

Rough start/acceleration after.....
 
Hey guys what's up ? Well here is what I've done , Friday I put 8oz of seam foam in my oil , yesterday I put in the intake hose and went through the steps and it still drove fine after the smoke show , then I installed my new Taylor shorties ,I tried to start it and it took awhile for it to start, once driving I did a quick WOT run and it started chugging like it was running out of fuel . I don't know what could be causing this . After the shorties should I have disconnected the battery for a reset ? Any help would be greatly appreciated !

Thanks, Chris

hummer recovery team 04-14-2013 12:30 PM

Try resetting battery, are all wires hooked up correctly? Make sure hose that you disconnected to put seafoam in is reconnected, also when I seafoamed mine the spark plugs became found so I changed them out.

98cherokee5.9 04-14-2013 12:52 PM

Yeah wires only go on one way with the shorty wire setup , reset battery now and take for a blast down the highway and see what happens lol

98cherokee5.9 04-14-2013 12:52 PM

All else fails I will check the plugs !

98cherokee5.9 04-14-2013 03:37 PM

1 Attachment(s)
This doesn't look like the one on my car , any ideas ? Mine doesn't look like it has screws holding it down

Attachment 22487

98cherokee5.9 04-14-2013 03:38 PM

1 Attachment(s)
Attachment 22488

hummer recovery team 04-14-2013 03:56 PM

That's the map sender or manifold absolute pressure sensor the one I replaced on my jeep cam with new screws

98cherokee5.9 04-14-2013 04:06 PM

Yeah it is the map sensor that I bought but the one on my jeep doesn't look like that

hummer recovery team 04-14-2013 04:09 PM

Do you have a pic of the one on your car

98cherokee5.9 04-14-2013 04:20 PM

2 Attachment(s)
Attachment 22489



Attachment 22490

hummer recovery team 04-14-2013 04:47 PM

I have a 4.7, I think you bought the wrong part.

98cherokee5.9 04-14-2013 06:10 PM

I agree and I got it from dealer using my VIN lol


All times are GMT -5. The time now is 12:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community