Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Trouble Shooting/Problems/Service (http://www.jeepgarage.org/f107/)
-   -   Idiot problem (http://www.jeepgarage.org/f107/idiot-problem-58988.html)

loveracing1988 04-25-2013 08:25 AM

Idiot problem
 
So I am having issues with a HID kit install. Long story short I was messing with the wires on the passenger side when the wires from the relay which essentially are hooked up to the drivers side headlight harness managed to ground out on whatever aluminum that is in from of the power distribution center (pcm or whatever it is...) Since I am a idiot and had the headlights on at the time it sparked a few times, then the drivers side headlight went out. I am guessing it is a fuse somewhere but I can't seem to find it, the passenger side works, just the drivers side is out. The owners manual lists a location for HID headlight fuses for both sides (which both are good) but does not list them for the standard lights. Anyone have a clue as to which one it is? Or should I go fuse by fuse through it to try and find it (I realllllly don't want to do this but it beats pulling everything back out and playing dumb at the dealer as to why the light doesn't work.

robpp 04-25-2013 09:40 AM

Re: Idiot problem
 
wkjeeps.com lists all relays and fuses.

if its not one of them then it MAY be you fried the FCM which controls the headlights.


dont take this the wrong way but on a modern day vehicle with a canbus and electrrical modules doing things......you should never touch anything electrical without dsicnnecting your neg terminal. I owned a wk for 4.5 years and I wore out the neg terminal hardware i disconnected it so many times.


i hope its ONLY your fcm cause it could be the PCM which will be more than a G to fix.

GL.

Scottina06 04-25-2013 09:57 AM

Re: Idiot problem
 
try pulling the negative off and resetting the system first. Pull the negative terminal...step on the brake pedal a couple times and wait 10 minutes or so.

loveracing1988 04-26-2013 07:18 AM

I think it must have turned the wire into a fusible link or something else on the relay harness went bad. I plugged a regular bulb in and it turned on just fine, I still don't know what fuse it is, the headlights still work with both of the hid headlight fuses pulled so I'm sure it is one that isn't labeled.


All times are GMT -5. The time now is 11:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community