Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Troubleshooting/Problems Discussion (http://www.jeepgarage.org/f77/)
-   -   Mygig problems (http://www.jeepgarage.org/f77/mygig-problems-59427.html)

Siner)8 05-03-2013 12:12 PM

Mygig problems
 
I'm having problems with my mygig navi for my 05 grand Cherokee limited 5.7L. It all started a couple of weeks ago when the etc light started flashing on my dash. The truck wouldn't start it would happen every so often. Then the screen on my navi would not turn on and the bottom buttons would not work (am/fm, navi, etc). I changed the throttle body now the truck turns on find and the screen would work again. Today I turned the car on and the screen is black but I can still turn the radio on and the left side buttons work. Any advice would be appreciated

Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2

*sox* 05-03-2013 02:51 PM

Re: Mygig problems
 
when you have the mygig then you have also install the lockpick-Adapter.

you must remove the black lockpick box from the connector, or remove the negativ plug from the Batterie.........so you reset the lockpick

Siner)8 05-04-2013 01:35 PM

I don't have lockpick installed and I took off the negative cable from the battery and still nothing.

Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2

*sox* 05-04-2013 02:50 PM

What year have your car?


.......with Tapatalk on tour

*sox* 05-04-2013 02:51 PM

Lol wait you have not a mygig you have the old alpine .... REC UNIT!

rigth?


.......with Tapatalk on tour

Siner)8 05-04-2013 04:23 PM

Its an 05 grand Cherokee limited.

Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2


All times are GMT -5. The time now is 10:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community