Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Trouble Shooting/Problems/Service (http://www.jeepgarage.org/f107/)
-   -   New GC Overland already broken after 100 miles (http://www.jeepgarage.org/f107/new-gc-overland-already-broken-after-100-miles-61787.html)

marekh 06-21-2013 09:31 PM

New GC Overland already broken after 100 miles
 
i just got new 2014 GC Ovelrland for my wife. she drove few miles and message for "service all wheel drive" appeared. ESP, TC, adaptive Cruise control and collision warning shut down. brought the car to stealership, they do not know what to do, car is too new we do not have records from chrysler blah, blah. i already do not like this car. i am long time SRT owner, but this is simply ridiculus! maybe we should just return vehicle and be done with chrysler products.
please help, did you have similar problems, is new GC just junk? BTW, uconnect and all their aps is a joke too!

greatly appraciate any help and advice.

thanks so much!

marek

ENFORCER 06-21-2013 10:39 PM

Re: New GC Overland already broken after 100 miles
 
Might be the dreaded earth strap issue.
Hope they fix it quickly for you.

marekh 06-21-2013 10:39 PM

Re: New GC Overland already broken after 100 miles
 
i have started to read forums and it looks like our car has multiple issues i.e. uconnect not working properly, ac not turning on after remote start, air suspension cycling. this is after spending just 30 mintues to research. i will try to return it tomorrow, however we could be stuck with piece of junk for antother few years. it is not my happiest day!

marek

marekh 06-21-2013 10:43 PM

Re: New GC Overland already broken after 100 miles
 
Quote:

Originally Posted by ENFORCER (Post 846207)
Might be the dreaded earth strap issue.
Hope they fix it quickly for you.

thanks a lot for your input, will suggest to the "experts" at dealership.

best

marek

eljeffe505 06-21-2013 10:50 PM

"Its the best of what we are made of" - I'm on 2 weeks in the shop. Good Luck!

padgett 06-22-2013 04:15 PM

Re: New GC Overland already broken after 100 miles
 
Finally got a look uner the hood of a '14 and the ground connections (two cables under one bolt and a ground strap under another). Other than the braided strtap seeming kind of flimsy all were tight and looked the same as on my '12. Battery connections under seat also seemed tight.

If some are finding one/more loose, which is it please ?


All times are GMT -5. The time now is 03:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community