Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Troubleshooting/Problems Discussion (http://www.jeepgarage.org/f77/)
-   -   Electrical?!?! (http://www.jeepgarage.org/f77/electrical-63083.html)

Clip13 07-20-2013 01:52 PM

Electrical?!?!
 
I recently bought an 05 Jeep Grand Cherokee, private seller, which was running fine. Now all the warning lights on dash come on and and and A.C. cuts out. Plus, driving it sometimes seems to bog down. I need help, any answers or suggestions.

brando26 07-20-2013 09:39 PM

I've heard the harnesses at the bottom of the steering wheel can come loose, the ones in the engine bay on that computer, and to check the ground points. Just remove the negativr bat cable disconnect all harnesses and squirt some dielectric grease in there and reconnect. The tighten all power and ground cables. Reattach negative cable to batterh and see if you're good.

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta

Clip13 07-20-2013 09:42 PM

Thank you, ill have to try that. Only problem is, that it doesn't happen all the time only once in a while.

brando26 07-20-2013 10:00 PM

Hopefully it won't happen anymore after you're done-

Clip13 07-20-2013 10:14 PM

Hopefully, does that issue throw symptoms of what I'm having?

brando26 07-21-2013 04:27 AM

Yes. All dash lights come on, service messages on evic come on, ac not working. Happened to me once and this is what I was told.

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 4 Beta

Clip13 07-21-2013 07:25 AM

Ok, thanks. Hopefully it'll fix the little lag it has sometimes when I'm driving as well.


All times are GMT -5. The time now is 04:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community