Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Trouble Shooting/Problems/Service (http://www.jeepgarage.org/f107/)
-   -   Noticed a huge cable particually unplugged on new 2014 (http://www.jeepgarage.org/f107/noticed-a-huge-cable-particually-unplugged-on-new-2014-a-65229.html)

mswlogo 09-09-2013 12:00 AM

Noticed a huge cable particually unplugged on new 2014
 
As you stand in front facing the engine there is large control module on the left.

It has two large connectors on it.

Noticed today one was partly unlatched.

When I pushed latch down I could clearly see whole connecter pull itself in

It had a dpuble latch and I clicked it in.

Just FYI

Maybe this being loose caused my service electronic throttle error.

GCLimited 09-09-2013 07:21 AM

Re: Noticed a huge cable particually unplugged on new 2014
 
Quote:

Originally Posted by mswlogo (Post 890213)

As you stand in front facing the engine there is large control module on the left.

It has two large connectors on it.

Noticed today one was partly unlatched.

When I pushed latch down I could clearly see whole connecter pull itself in

It had a dpuble latch and I clicked it in.

Just FYI

Maybe this being loose caused my service electronic throttle error.

I noticed on my 2014 GC the very same connector you speak of had the lock tab broken off...which just so happens to hold the red latch arm down in the locked position. I now have a zip-tie holding that red latch down.


All times are GMT -5. The time now is 10:14 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community