Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Audio/Visual/Navigation (http://www.jeepgarage.org/f155/)
-   -   Uconnect App with iOS7....Not working? (http://www.jeepgarage.org/f155/uconnect-app-with-ios7-not-working-65693.html)

StaticFX 09-19-2013 08:47 PM

Uconnect App with iOS7....Not working?
 
It will not work for me.. i cant even log into it (keeps telling me my account is locked lol)

anyone else? tried uninstall/reinstall

hawada 09-19-2013 08:52 PM

Same for me !

UncleJed 09-19-2013 10:03 PM

I just tried and it worked for me.

Northland 09-19-2013 10:40 PM

Re: Uconnect App with iOS7....Not working?
 
Works for me too.

losbot 09-20-2013 05:24 AM

I spoke to UConnect support. I was told they are seeing a lot of issues with the iOS7 and certain carriers like Verizon. The Android app works fine. I have both and the iPhone says my account is locked while my Android works just fine.

tvguy710 09-20-2013 06:35 AM

Worked fine for me on iPhone 5 using ios7 with at&tv

StaticFX 09-20-2013 07:39 AM

Re: Uconnect App with iOS7....Not working?
 
hmmm... so if its Verizon, something with iOS7 is messing up on the CDMA networks.

Way to go verizon! lol

siegs7 09-20-2013 08:30 AM

Re: Uconnect App with iOS7....Not working?
 
Quote:

Originally Posted by StaticFX (Post 896677)
hmmm... so if its Verizon, something with iOS7 is messing up on the CDMA networks.

Way to go verizon! lol

After upgrading to IOS 7, I too had the message that my account was locked. I waited about an hour like the message said and I was then able to log in with no problems and send commands.

I have an iPhone 5 on the AT&T network.

StaticFX 09-20-2013 09:38 PM

I can log in now. Very strange.

1st jeep 09-20-2013 10:15 PM

Quote:

Originally Posted by StaticFX (Post 897063)
I can log in now. Very strange.

Wow, do you think it's fixed? Please keep me posted. I held off on the upgrade to 7 just to hear this 1 out. I upgraded my iPad tho & will it tmrw morn.

StaticFX 09-20-2013 10:34 PM

Re: Uconnect App with iOS7....Not working?
 
it seems to be. i tap the lock button and it asks for the pin.. where as before it said it could not connect, and then i was locked out. maybe it was a network issue and nothing to do with iOS7

BuckeyeSRT 09-21-2013 09:21 AM

Re: Uconnect App with iOS7....Not working?
 
It is working great on my '12 with an iPhone 4S


All times are GMT -5. The time now is 06:59 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community