Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Troubleshooting/Problems (http://www.jeepgarage.org/f203/)
-   -   Exhaust ... :( (http://www.jeepgarage.org/f203/exhaust-65824.html)

verboden1 09-23-2013 12:02 PM

Exhaust ... :(
 
Calling Frango and any other experts..... finally got under the Jeep and changed o2 sensors. After doing the "Frango Key Dance" , all codes are gone. Here's the issue.

Still blowing black smoke and running rich. My buddy was under the jeep and was screwing around with a screwdriver and tapped the muffler. He tapped it again and told me. It sounded like it is full. I'm assuming, based on my output of carbon, that it is full of carbon. I'll be swapping it out on Saturday, and I'm sure the I6 will appreciate the reduction of backpressure.

Any ideas? No codes, bad mileage, deisel-like black exhaust output.

Frango100 09-23-2013 12:23 PM

Re: Exhaust ... :(
 
Just forgot the story behind it. Did you check the O2 voltage and the STFT and LTFT figures with a scanner which shows live data? When you don't have a scanner but do have an android phone, then download the app Torque and buy a bluetooth dongle. You can check for faults, reset them and check live data.

jeffreybehr 09-23-2013 12:23 PM

Re: Exhaust ... :(
 
It would help if you told us what you're driving.

Frango100 09-23-2013 12:39 PM

Re: Exhaust ... :(
 
Quote:

Originally Posted by jeffreybehr (Post 898163)
It would help if you told us what you're driving.

He has a 4.0 WJ.


All times are GMT -5. The time now is 07:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community