Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Troubleshooting/Problems (http://www.jeepgarage.org/f181/)
-   -   no more sound coming from MyGIG RER (08 version) (http://www.jeepgarage.org/f181/no-more-sound-coming-from-mygig-rer-08-version-66721.html)

dcjeepgc 10-15-2013 08:38 AM

no more sound coming from MyGIG RER (08 version)
 
I installed a MyGIG RER into my 2005 WK and have had no problems for three years. Suddenly there is so more sound/audio. Checked the fuse and it's fine. I have an autistic daughter who absolutely slams the rear door every time she gets out. If a wire connected to that speaker came loss could this cause the problem? Could this also be an amplifier problem? Has this happened to any of you guys? Any help or ideas would be greatly appreciated.

blackpepper 10-15-2013 09:55 AM

Re: no more sound coming from MyGIG RER (08 version)
 
Did you install it in your 2005 with a lockpick? If so, unplug the lock pick wire from the actual lockpick (not the radio) and plug it back in while the Jeep is off (no need to unhook the battery). Happened to me twice while I had mine and the sound came back both times.

dcjeepgc 10-15-2013 06:56 PM

Re: no more sound coming from MyGIG RER (08 version)
 
I just disconnected the negative battery post as the other member suggested and problem solved! Thanks for your advice....both of you!

zeprider25 10-16-2013 01:59 AM

has started to happen to me recently. i pull the fuse and works fine after that.


All times are GMT -5. The time now is 12:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community