Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Audio/Visual/Navigation (http://www.jeepgarage.org/f155/)
-   -   2013 430n uConnect not displaying JPG (http://www.jeepgarage.org/f155/2013-430n-uconnect-not-displaying-jpg-67664.html)

ClarksHawk 11-07-2013 02:31 PM

2013 430n uConnect not displaying JPG
 
3 Attachment(s)
First off, I am sorry if this was already asked. I searched but i did not find an answer.

I have a 2013 Trailhawk. I have the 430N. I have a new USB with a $h!t ton of JPG images on it. However, the radio only sees 4 of them. I attached them to this thread. i swear to you I am not SPAMMING the forum.. but it seems that only advertisement JPGs i downloaded from the web work.. (well some but not all)

Is there a special codec or something in the JPG file that wont allow the radio to see it/down load it? or do i need to check for a software update?

p.s. I hate the garmin interface.. lol.

ClarksHawk 11-07-2013 02:33 PM

Re: 2013 430n uConnect not displaying JPG
 
2 Attachment(s)
now.. these images.. that are on the same usb drive.. do not upload to the 430N

StaticFX 11-07-2013 03:02 PM

Re: 2013 430n uConnect not displaying JPG
 
the proper size is 240x158

try this..

resize/crop one image that does not work to 240x158.
then save as JPG > check if it works
save as PNG > check
BMP > check
JPEG > check

i cant remember which one worked for me...

ClarksHawk 11-11-2013 02:12 PM

Re: 2013 430n uConnect not displaying JPG
 
so... the odd thing is that when i copy JPGs to a thumb drive; it has the same can't see all the images issue..

however, i bought an adapter for my MicroSD card. i plugged taht directly into the front USB.. and the 430N sees all the images...

GRRRR...

StaticFX 11-12-2013 07:41 AM

Re: 2013 430n uConnect not displaying JPG
 
lol

have you tried transferring them in?

ClarksHawk 11-12-2013 09:30 AM

Im going to try to find a better radio...

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk

eibyer 11-12-2013 09:50 AM

Re: 2013 430n uConnect not displaying JPG
 
Have you tried a different USB drive? I have one thumb drive that always gives me trouble when I use it on the 430.

Edit: Hmm, I see that you did use another thumb drive.


All times are GMT -5. The time now is 03:17 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community