Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Troubleshooting/Problems Discussion (http://www.jeepgarage.org/f77/)
-   -   2006 WK Help: Has anyone seen this problem? (http://www.jeepgarage.org/f77/2006-wk-help-has-anyone-seen-this-problem-67714.html)

Engineer4th 11-08-2013 05:05 PM

2006 WK Help: Has anyone seen this problem?
 
I'll try to link the video of the problem. But basically all my dash warnings light up like i stalled, but then just start to flash. Then they go off but flash again. It just runs in a loop and keeps doing this while I'm driving. I don't stall, I don't lose any throttle(I was going a steady 50 mph the entire time even though the needle drops to 0 mph), my head lamps don't flicker or go out. I'm just nervous this may be the start of something worse and if this does happen again and maybe my head lamps do go out I'm in serious trouble.

WK 2006 Dash Electrical Problem - YouTube

So, video link should work, I just watched it. Please, any ideas on how to fix this, or what would cause this would be greatly appreciated.

Thanks for your time and watching the video.

LizLemon 11-09-2013 01:57 AM

Quote:

Originally Posted by Engineer4th (Post 926753)
I'll try to link the video of the problem. But basically all my dash warnings light up like i stalled, but then just start to flash. Then they go off but flash again. It just runs in a loop and keeps doing this while I'm driving. I don't stall, I don't lose any throttle(I was going a steady 50 mph the entire time even though the needle drops to 0 mph), my head lamps don't flicker or go out. I'm just nervous this may be the start of something worse and if this does happen again and maybe my head lamps do go out I'm in serious trouble. WK 2006 Dash Electrical Problem - YouTube So, video link should work, I just watched it. Please, any ideas on how to fix this, or what would cause this would be greatly appreciated. Thanks for your time and watching the video.

Mine had the exact same problem. Tried replacing the battery and it still kept doing it so I finally brought it into the dealer. Turns out its a bad ignition switch that causes it. It took them about 10 minutes to replace and the part cost around $20. Apparently it's a very common problem with the WKs. Mine hasn't done it since I had it replaced.


All times are GMT -5. The time now is 08:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community