Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Trouble Shooting/Problems/Service (http://www.jeepgarage.org/f107/)
-   -   High Beams Flashing with Turn Signals (http://www.jeepgarage.org/f107/high-beams-flashing-with-turn-signals-68219.html)

SMG1 11-21-2013 09:20 PM

High Beams Flashing with Turn Signals
 
Lately when I activate my turn signals my high beams flash :confused: It happens about 75% of the time, it does it more with the right signal than the left, and it's not a case of me accidentally hitting the stalk in a way that would activate the flash-to-pass. It's usually a quick flash, but sometimes the high beams will stay on for a few seconds or flash on-and-off a few times. My first question is if anyone has ever heard of anything like this. My next question is if there is a relay or fuse I can pull to de-activate the high beams for now since it will be about a week or-so before I can get the truck in to the dealer. This is with the factory HIDs. Thanks in advance.

Scottwk2 11-22-2013 02:06 PM

Re: High Beams Flashing with Turn Signals
 
Do you have a setting for Automatic High Beams in the EVIC? On my 2013 with this setting enabled I can't even flash to pass. This might help until you can get to the dealer.

SMG1 11-22-2013 07:59 PM

Re: High Beams Flashing with Turn Signals
 
Yeah I tried that the other day, but unfortunately it didn't work.


All times are GMT -5. The time now is 07:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community