Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications (http://www.jeepgarage.org/f50/)
-   -   Subs not playing (http://www.jeepgarage.org/f50/subs-not-playing-6885.html)

99limited 02-24-2010 06:51 PM

Subs not playing
 
i just installed this CD player and all systems were go with my sub woofers. i took a turn onto my street. not a sharp turn or anything erratic. and not my subs wont power. the amp is on and the aux cords are connected along with the wires from the sub to my amp. does anyone have an idea?

Matt 02-24-2010 06:55 PM

Re: Subs not playing
 
Quote:

Originally Posted by 99limited (Post 158205)
i just installed this CD player and all systems were go with my sub woofers. i took a turn onto my street. not a sharp turn or anything erratic. and not my subs wont power. the amp is on and the aux cords are connected along with the wires from the sub to my amp. does anyone have an idea?

Something may have been disconnected inside the enclosure or behind the deck.

99limited 02-24-2010 06:58 PM

Re: Subs not playing
 
i got it matt. those aux wires were in bad shape from when my car started on fire.

Matt 02-24-2010 06:59 PM

Re: Subs not playing
 
Ohh, gotcha.

99limited 02-24-2010 07:01 PM

Re: Subs not playing
 
did you get my pm about those speakers?

Matt 02-24-2010 07:09 PM

Re: Subs not playing
 
Quote:

Originally Posted by 99limited (Post 158229)
did you get my pm about those speakers?

Yeah, I was rushed at the time and couldn't get back to ya, my bad. For now, I'm going to hang on to them though.

99limited 02-24-2010 07:11 PM

Re: Subs not playing
 
Quote:

Originally Posted by Matt (Post 158235)
Yeah, I was rushed at the time and couldn't get back to ya, my bad. For now, I'm going to hang on to them though.

ill make it worth your while when i reach that point ;)

Matt 02-24-2010 07:14 PM

Re: Subs not playing
 
Quote:

Originally Posted by 99limited (Post 158240)
ill make it worth your while when i reach that point ;)

You can buy my Kicker KS set (3.5", 6"x9", 6.5").

99limited 02-24-2010 07:15 PM

Re: Subs not playing
 
Quote:

Originally Posted by Matt (Post 158244)
You can buy my Kicker KS set (3.5", 6"x9", 6.5").

hmmm..how much you gonna want?:cool:

Matt 02-24-2010 07:17 PM

Re: Subs not playing
 
Not sure yet... probably somewhere around 150-175, shipped.

99limited 02-24-2010 07:18 PM

Re: Subs not playing
 
Quote:

Originally Posted by Matt (Post 158248)
Not sure yet... probably somewhere around 150-175, shipped.

that sounds good broski. definitly get back to you on that...i just need to take off my door panels and see if its just a bad connectioon, or if they are actually blown.

Matt 02-24-2010 07:27 PM

Re: Subs not playing
 
Yeah, true.


All times are GMT -5. The time now is 07:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community