Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Troubleshooting/Problems Discussion (http://www.jeepgarage.org/f77/)
-   -   Pandora and iheart (http://www.jeepgarage.org/f77/pandora-and-iheart-69971.html)

jeepman917 01-04-2014 03:56 PM

Pandora and iheart
 
Anyone get Pandora and iheart working? Thanks

Scottina06 01-05-2014 05:09 PM

Re: Pandora and iheart
 
I listen to both of them. Did you do the newest update?

jeepman917 01-06-2014 12:37 PM

Re: Pandora and iheart
 
Quote:

Originally Posted by Scottina06 (Post 955103)
I listen to both of them. Did you do the newest update?

yes I'm at the one that came out about a month ago...

I see it - but i get all kinds of messages - no account - duplicate sign on - etc. This goes for pandora - heart - slacker - etc. All basically the same messages - and they vary. Any tips for connecting/setup? Gotchas? thanks!

Scottina06 01-06-2014 02:14 PM

Re: Pandora and iheart
 
I just added the apps on my note 2...when I wanna listen to one or the other I just select it on the screen....

Maybe delete the apps on your phone...download again and try it?

jeepman917 01-07-2014 01:14 AM

Quote:

Originally Posted by Scottina06 (Post 955590)
I just added the apps on my note 2...when I wanna listen to one or the other I just select it on the screen.... Maybe delete the apps on your phone...download again and try it?

. Maybe that's my issue. I loaded the jeep apps first then installed the apps on my note 2... I did remove all apps from jeep. There is an uninstall option and radio reboot.. Did that. No help.. I'll try your method. Thanks. Glad it's working. I don't mind troubleshooting if I know it's working...

mzimand 01-07-2014 09:08 AM

Have you turned them on in the uconnect app on your phone. In settings make sure they are checked. Also activate each app on the uconnect website

Sent from my VS980 4G using Tapatalk

CLStech 01-07-2014 10:23 AM

Re: Pandora and iheart
 
Quote:

Originally Posted by mzimand (Post 956084)
Have you turned them on in the uconnect app on your phone. In settings make sure they are checked. Also activate each app on the uconnect website

This is most likely the fix. You need to activate your accounts via uconnect's website.

https://uconnect.cvp.extra.chrysler..../mobileLanding

Aslo the uconnect app on your phone needs to have "via mobile" activated.

jeepman917 01-07-2014 10:53 PM

Thanks much. Will try Wednesday.

jeepman917 02-16-2014 09:54 PM

Got it working... Didn't have the accounts setup on the u connect site.. Works pretty good! Thanks!


All times are GMT -5. The time now is 07:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community