Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Compass and Patriot (http://www.jeepgarage.org/f20/)
-   -   2013 Jeep Patriot Uconnect Issues (http://www.jeepgarage.org/f20/2013-jeep-patriot-uconnect-issues-71980.html)

fstop570 02-21-2014 03:26 PM

2013 Jeep Patriot Uconnect Issues
 
Hello All!

I bought my Patriot brand new last year, it's the 2013 Patriot Latitude, and I've had an problem with Uconnect since day one and my dealer has no idea how to fix it. Here's the problem...

If I receive a call, I have no issues. If I dial a call or voice command Uconnect to dial a contact, it rings once or twice and then says "Phone call completed." The crazy thing is that the call is Not completed and still calling on my phone.

It's as if Uconnect has the phone for a second and then thinks its not there and stops the service.

Please help!! :confused:

*sox* 02-21-2014 03:35 PM

Re: 2013 Jeep Patriot Uconnect Issues
 
Quote:

Originally Posted by fstop570 (Post 979779)
Hello All!

I bought my Patriot brand new last year, it's the 2013 Patriot Latitude, and I've had an problem with Uconnect since day one and my dealer has no idea how to fix it. Here's the problem...

If I receive a call, I have no issues. If I dial a call or voice command Uconnect to dial a contact, it rings once or twice and then says "Phone call completed." The crazy thing is that the call is Not completed and still calling on my phone.

It's as if Uconnect has the phone for a second and then thinks its not there and stops the service.

Please help!! :confused:

which unit - Radio have you?

fstop570 02-21-2014 03:40 PM

Re: 2013 Jeep Patriot Uconnect Issues
 
I'm not sure. I tried to check the glove box like others have suggested and I can't find the tag with the info. I did go in and hit Uconnect > Setup > Software Update and this is the info I received

B:63.03.05
V:FT:d1

*sox* 02-21-2014 03:55 PM

Re: 2013 Jeep Patriot Uconnect Issues
 
Quote:

Originally Posted by fstop570 (Post 979786)
I'm not sure. I tried to check the glove box like others have suggested and I can't find the tag with the info. I did go in and hit Uconnect > Setup > Software Update and this is the info I received

B:63.03.05
V:FT:d1

on the rigth side unter the aux plug you find 3 letters

RHB-RBZ......what have you?

fstop570 02-21-2014 03:56 PM

Re: 2013 Jeep Patriot Uconnect Issues
 
Nope :-(

*sox* 02-22-2014 01:59 AM

Poste a pic from your radio

kennzz05 02-22-2014 07:54 AM

Re: 2013 Jeep Patriot Uconnect Issues
 
have you tried using a different phone

dun4791 02-22-2014 10:29 AM

Re: 2013 Jeep Patriot Uconnect Issues
 
I have the same problem in my challenger with a galaxy s3. Since last year when samsung/tmobile updated my phone. Worked perfectly for the three years before that. Maybe its the phone?

LeisaB 03-26-2015 03:34 PM

Re: 2013 Jeep Patriot Uconnect Issues
 
The same this is happening to me both with my 2013 and 2014 Patriot. It also happens with Samsung 3, 4 and 5. Also occurs to a lesser degree with an IPhone. The dealership changed out by BT unit and then the entire radio on the 2013. The 2014 has a separate Unconnect unit installed by the dealership. It still happens. I cant get anywhere with anyone. All firmware is up to date on the Uconnect. The S3 worked fine until a software upgrade. Any suggestions are appreciated!


All times are GMT -5. The time now is 10:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community