Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Performance Modifications (http://www.jeepgarage.org/f6/)
-   -   3.7L Fastman TB, anyone have one? (http://www.jeepgarage.org/f6/3-7l-fastman-tb-anyone-have-one-9386.html)

BlackedOutWK 05-12-2010 10:47 AM

3.7L Fastman TB, anyone have one?
 
I have a 2007 WK, thinking about getting a fastman tb. Looks like it would be about $240 give or take. Is anyone running one of these on their 3.7L? Are there noticeable gains, if so how significant? Is it worth the money? Thanks guys...

robpp 05-12-2010 11:09 AM

Re: 3.7L Fastman TB, anyone have one?
 
i have the 4.7 by fastman. i love it and feel it was worth the money.

BlackedOutWK 05-12-2010 11:30 AM

Re: 3.7L Fastman TB, anyone have one?
 
i really dont want to spend money on a cai right now...do you think it would make much of a difference?

robpp 05-12-2010 11:35 AM

Re: 3.7L Fastman TB, anyone have one?
 
if its one or the other do the cai.

BlackedOutWK 05-12-2010 01:16 PM

Re: 3.7L Fastman TB, anyone have one?
 
does any have a suggestion on the best CAI for a 3.7L?

B.P.O.D 05-12-2010 01:40 PM

Re: 3.7L Fastman TB, anyone have one?
 
i have a k+n 63 series and i like it. ijeep has a fastman TB for the 3.7

Scottina06 05-12-2010 03:02 PM

Re: 3.7L Fastman TB, anyone have one?
 
call and talk to fastman about his $100 port job.....

B.P.O.D 05-12-2010 03:08 PM

Re: 3.7L Fastman TB, anyone have one?
 
^^^ is this with or without sending your's in?

BlackedOutWK 05-12-2010 03:21 PM

Re: 3.7L Fastman TB, anyone have one?
 
i think i have the electronic tb (havent checked yet), from what i understood by reading his site, he only does the core credit with cable driven tb's, my jeep is my dd so i need the ported one before i can take mine off. i will have to call him to verify all of this i guess. i would get it no question if its only going to cost me $100!

Scottina06 05-12-2010 03:25 PM

Re: 3.7L Fastman TB, anyone have one?
 
you have to send your own in....

turn around time is very quick.....and the 3.7's dont have electronic throttle

B.P.O.D 05-12-2010 03:27 PM

Re: 3.7L Fastman TB, anyone have one?
 
????? scott you sure? mine does, no wires for me TB

Scottina06 05-12-2010 03:30 PM

Re: 3.7L Fastman TB, anyone have one?
 
new to me if they dont....but Ive never actaully seen a V6...LOL


All times are GMT -5. The time now is 08:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community