Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Search Forums

Join Jeep Garage Today
Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: verboden1
Forum: Troubleshooting/Problems 09-26-2013, 06:11 PM
Replies: 10
Views: 348
Posted By verboden1
Re: Another issue with '04 WK 4.0

Regardless of all of this driving me crazy, I do have one thing going for me........I own a Jeep!! I will let you know when the dongle comes in11

Peace
Forum: Troubleshooting/Problems 09-26-2013, 02:51 PM
Replies: 10
Views: 348
Posted By verboden1
Re: Another issue with '04 WK 4.0

You are the MAN, Frango.......I'll screw around with it. Changing the muffler tomorrow and I'll tap the cats. Then I'll go from there. Gonna order a dongle from ebay tonight. Even if I don't...
Forum: Troubleshooting/Problems 09-25-2013, 05:46 PM
Replies: 10
Views: 348
Posted By verboden1
Re: Another issue with '04 WK 4.0

Hey Frango.....any particular dongle that seems to work well with the Torque app?? There are a few on eBay that are cheap, but you get what you pay for. Any suggestions before I order one?
Forum: Troubleshooting/Problems 09-25-2013, 02:33 PM
Replies: 10
Views: 348
Posted By verboden1
Re: Another issue with '04 WK 4.0

Ughhh, I guess the pre-cats would probably clogged too then, huh?? I'll start with the muffler and look for leaks in the exhaust system this weekend. Any way to tell if the pre cats are clogged? all...
Forum: Troubleshooting/Problems 09-25-2013, 11:26 AM
Replies: 10
Views: 348
Posted By verboden1
Re: Another issue with '04 WK 4.0

Ehhh, I'm an idiot.....Yes...a 2004 WJ. Thanks Frango. your Jeep knowledge makes me jealous sometimes! :)

I am suspecting that there is an exhaust leak, just not sure where yet....I'll be under...
Forum: Troubleshooting/Problems 09-25-2013, 09:27 AM
Replies: 10
Views: 348
Posted By verboden1
Another issue with '04 WK 4.0

I have noticed over the past few weeks that when driving at about 1500 RPM, the engine stutters a bit until I accelerate...here are the problems that I have diagnosed.

OBD codes - 0505, which I...
Forum: Troubleshooting/Problems 09-23-2013, 12:02 PM
Replies: 3
Views: 261
Posted By verboden1
Exhaust ... :(

Calling Frango and any other experts..... finally got under the Jeep and changed o2 sensors. After doing the "Frango Key Dance" , all codes are gone. Here's the issue.

Still blowing black smoke...
Forum: Troubleshooting/Problems 09-06-2013, 06:40 AM
Replies: 20
Views: 1,168
Posted By verboden1
Re: Lots of BLACK smoke

After getting under the hood to clean the IAC, I found that the harness wires had been melted and were grounding out.....I did a halfway job of fixing it, then pulled the IAC, which was brand...
Forum: Troubleshooting/Problems 09-04-2013, 08:34 AM
Replies: 20
Views: 1,168
Posted By verboden1
Re: Lots of BLACK smoke

Just called the local dealer and gave him my VIN........I have all four O2 sensors...SOB. They wanted 450.00 for all four......Napa has the NGK's for 39.00 - 45.00.

The question is....which...
Forum: Troubleshooting/Problems 09-04-2013, 07:39 AM
Replies: 20
Views: 1,168
Posted By verboden1
Re: Lots of BLACK smoke

Hey Frank or any other knowlegable Jeepster......any idea what the part number is for the NGK O2 sensors are for a 2004 GC Laredo 4.0? This whole cali/fed emissions thing is confusing the crap out of...
Forum: Troubleshooting/Problems 09-03-2013, 12:55 PM
Replies: 20
Views: 1,168
Posted By verboden1
Re: Lots of BLACK smoke

cool, I'll check it out.
Forum: Troubleshooting/Problems 09-03-2013, 10:24 AM
Replies: 20
Views: 1,168
Posted By verboden1
Re: Lots of BLACK smoke

Thanks frango. I'll give it a shot on Thursday. Any solvent that you prefer to clean it with?
Forum: Troubleshooting/Problems 09-03-2013, 07:59 AM
Replies: 20
Views: 1,168
Posted By verboden1
Re: Lots of BLACK smoke

Hey josh, an neighbors call out the Fire Department?? lol....

What, if any, improvements did you notice after using the power foam??
Forum: Troubleshooting/Problems 09-03-2013, 07:56 AM
Replies: 20
Views: 1,168
Posted By verboden1
Re: Lots of BLACK smoke

Took it to a buddy this weekend who has a diagnostic computer....only showed bad IAC and bad O2 sensor. Next weekend I'll replace those, although I've seen many posts about cleaning the IAC before...
Forum: Troubleshooting/Problems 08-30-2013, 02:13 PM
Replies: 20
Views: 1,168
Posted By verboden1
Re: Lots of BLACK smoke

Seafoam went directly into the fuel tank, which was only half full.
Good call on the smartphone app!! I already downloaded it, and will look for a bluetooth dongle this weekend. I am a mechanical...
Forum: Troubleshooting/Problems 08-30-2013, 06:48 AM
Replies: 20
Views: 1,168
Posted By verboden1
Re: Lots of BLACK smoke

Frango!!! Thanks for the reply...
O2 sensors are on the list to replace if I can diagnose which one is bad. I'm just wondering why the "check engine" light hasn't come on yet....either way it drives...
Forum: Troubleshooting/Problems 08-29-2013, 12:51 PM
Replies: 20
Views: 1,168
Posted By verboden1
Re: Lots of BLACK smoke

Thanks for the reply. I'm in sunny Florida. The smoke is definitely black...no blue, just black. The first start up after the seafoam treatment, it left a short black strip of residue on my driveway....
Forum: Troubleshooting/Problems 08-29-2013, 12:04 PM
Replies: 20
Views: 1,168
Posted By verboden1
Lots of BLACK smoke

Just found this site. Loving it so far. I breezed through the first 25 pages, so I apologize if this question has been asked before.
I previously owned a 1991 Cherokee 4.0 I6, and I erroneously...
Showing results 1 to 18 of 18

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community