Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Search Forums

Join Jeep Garage Today
Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: NCSU201
Forum: Tech Tips/DIY/How To 02-19-2012, 06:45 PM
Replies: 79
Views: 19,956
Posted By NCSU201
Re: Valentine One BlendMount with Invisicord Install

I do have a multimeter, I have tested it, and as suspected it's not making a connection when the pins are pushed into the back of the harness. My question is, what am I doing wrong?
Forum: Tech Tips/DIY/How To 02-19-2012, 05:07 PM
Replies: 79
Views: 19,956
Posted By NCSU201
Re: Valentine One BlendMount with Invisicord Install

Yes I have the ignition on when testing it and I can take the invisicord and plug it into the corresponding holes in the front of the harness and the V1 powers up like it should...then when I plug...
Forum: Tech Tips/DIY/How To 02-16-2012, 08:36 PM
Replies: 79
Views: 19,956
Posted By NCSU201
Re: Valentine One BlendMount with Invisicord Install

I'm having a nightmare of a team trying to install this invisicord for use with my V1. I'm using black-->black and yellow-->pink/green, pushing the pins into the back of the harness and it's just not...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 12:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by FCA US LLC. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC.