Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Search Forums

Join Jeep Garage Today
Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: RaZX6R
Forum: Troubleshooting/Problems 11-23-2011, 07:45 AM
Replies: 22
Views: 1,234
Posted By RaZX6R
Re: Another New noise...

yes, there are lights, and the starter is clickin, I didnt leave anything on that could've drained it....but it drained nonetheless... terminals are clean and tight... it sometimes happens after a...
Forum: Troubleshooting/Problems 11-21-2011, 10:17 AM
Replies: 22
Views: 1,234
Posted By RaZX6R
Re: Another New noise...

don't get me wrong....I love it when it runs fine....and I know that all things break eventually.... but comon, this is an every week thing....I'm afraid to drive it most of the time... sorry i'm...
Forum: Troubleshooting/Problems 11-21-2011, 09:33 AM
Replies: 22
Views: 1,234
Posted By RaZX6R
Re: Another New noise...

*sigh*.........now the battery is dead......it's 6 months old....if that.... this thing really has my panties in a bunch.....yup, won't ever buy another one
Forum: Troubleshooting/Problems 11-19-2011, 05:40 PM
Replies: 22
Views: 1,234
Posted By RaZX6R
Re: Another New noise...

ok, I started it this afternoon(cold start).... and it did the noise....coming from drivers side fender area.... went to the store....shut it off.....came back about 2 minutes later opened the door...
Forum: Troubleshooting/Problems 11-17-2011, 11:13 PM
Replies: 22
Views: 1,234
Posted By RaZX6R
Re: Another New noise...

thanks for the info guys...I'll have a look and listen tomorrow morning.... could it have anything to do with the button to turn the O/D on and off?? there were a few times I would accidentally hit...
Forum: Troubleshooting/Problems 11-17-2011, 12:41 PM
Replies: 22
Views: 1,234
Posted By RaZX6R
Re: Another New noise...

It seems like it does it after driving around for awhile... in town or on highway... it has quadra-drive... what do you mean by convertor lock-up??
Forum: Troubleshooting/Problems 11-17-2011, 11:34 AM
Replies: 22
Views: 1,234
Posted By RaZX6R
Re: Another New noise...

I know it's pretty general, but like I said it doesnt do it very often and the noise is definitely coming from underneath.... a better description I guess would be a motor grinding to a stop... I...
Forum: Troubleshooting/Problems 11-17-2011, 11:17 AM
Replies: 22
Views: 1,234
Posted By RaZX6R
Re: Another New noise...

nope, only when I shut it off.....there was one time when I thought maybe I heard it while I was driving..... transfer case maybe??? It only does it sometimes....so I can't trace exact location.......
Forum: Troubleshooting/Problems 11-17-2011, 10:22 AM
Replies: 22
Views: 1,234
Posted By RaZX6R
Another New noise...

Hello all, I've got an issue but I don't know if it's normal or not.... I have an 04 WJ limited that I bought this past february....and so far it's been a domino effect of sensor failure for me......
Forum: Engine Performance/Intake/Exhaust 11-14-2011, 11:29 AM
Replies: 17
Views: 8,153
Posted By RaZX6R
Re: Low oil pressure and engine light flashing

Very good info!! I just had to replace my oil sensor...takes about 15 minutes.... but you need a 1 1/16 socket to get it out.... still a little weary on if that was the problem though.... How do you...
Forum: Engine Performance/Intake/Exhaust 07-13-2011, 02:47 PM
Replies: 12
Views: 5,976
Posted By RaZX6R
Re: High Idle Issue

replaced it....it was the wrong sized hose on the intake side (too big) and it popped off...so I changed it out with the correct size and a new clamp :)
Forum: Engine Performance/Intake/Exhaust 07-13-2011, 02:37 PM
Replies: 12
Views: 5,976
Posted By RaZX6R
Re: High Idle Issue

That was the problem!!!! Thanks guys for all the help...I woulda never checked that line.... and it was quite the PITA to get at but its all good now.....Thank You All again!!!
Forum: Engine Performance/Intake/Exhaust 07-13-2011, 09:56 AM
Replies: 12
Views: 5,976
Posted By RaZX6R
Re: High Idle Issue

checked the PCV line....and it's totally disconnected at the other end...(behind TB) would this cause the high Idle??? Just makin sure so I dont have to a parts run....Thanks!!
Forum: Engine Performance/Intake/Exhaust 07-11-2011, 03:43 PM
Replies: 12
Views: 5,976
Posted By RaZX6R
Re: High Idle Issue

oh, and it seems ok on a cold start-up then the rpm's go up as the engine warms up
Forum: Engine Performance/Intake/Exhaust 07-11-2011, 03:39 PM
Replies: 12
Views: 5,976
Posted By RaZX6R
Re: High Idle Issue

a few people told me to replace the TPS too.... but wouldnt it throw out a code if it were bad?? or is it just that the computer isn't reading it as bad?
Forum: Engine Performance/Intake/Exhaust 07-11-2011, 03:20 PM
Replies: 12
Views: 5,976
Posted By RaZX6R
High Idle Issue

Hello all,
I'm new to these forums... my name's Al and just got a 2004 GC Limited...ok well 6 months ago... and couldnt be happier...until 2 days ago when I was driving on the interstate and...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 07:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community