Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Search Forums

Join Jeep Garage Today
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: kavik
Forum: Troubleshooting/Problems Discussion 01-08-2012, 09:18 AM
Replies: 3
Views: 531
Posted By kavik
Piston slap / rods...that's my concern. I know...

Piston slap / rods...that's my concern. I know they added 5w30, I'm gonna drain it out and put in 10w 40, see if that helps. I think worn bearings may very well be playing a part in this.

How do i...
Forum: Troubleshooting/Problems 01-07-2012, 08:02 PM
Replies: 10
Views: 4,104
Posted By kavik
They did replace the filter, used a FRAM. I read...

They did replace the filter, used a FRAM. I read they have caused low pressure issues, don't know how true that is.

Semper Fi!
Forum: Troubleshooting/Problems Discussion 01-07-2012, 04:53 PM
Replies: 3
Views: 531
Posted By kavik
Video of my engine noise- thoughts?

I'm worried it may be a lifter or something.

https://www.youtube.com/watch?v=rQHp5fOqPZQ&feature=youtube_gdata_player

Semper Fi!
Forum: Troubleshooting/Problems 01-06-2012, 03:34 PM
Replies: 10
Views: 4,104
Posted By kavik
Thank You! Semper Fi!

Thank You!

Semper Fi!
Forum: Troubleshooting/Problems 01-06-2012, 02:07 PM
Replies: 10
Views: 4,104
Posted By kavik
Yes, I performed the self test and all guages...

Yes, I performed the self test and all guages went up and returned to 0... also a bit of a mechanical sound I'm worried about.

If it is a bad oil pump, I'd replace it, would it be in the oil pan?...
Forum: Troubleshooting/Problems 01-06-2012, 07:05 AM
Replies: 10
Views: 4,104
Posted By kavik
Sorry 2000 Cherokee Sport I6. Just bought it and...

Sorry 2000 Cherokee Sport I6. Just bought it and within 50 miles, oil pressure drops to 0, speedometer and odometer completely stop. I'm pretty sure the speed sensor needs replaced, ordered one,...
Forum: Troubleshooting/Problems 01-05-2012, 05:48 PM
Replies: 10
Views: 4,104
Posted By kavik
Low oil pressure, changed sending unit, what next?

Oil pressure drops to zero, thought it may be sending unit so I replaced it. Still at 0 in idle, 20 in use... oil level on low end of safe zone but good.

Worried it may be the pump...

Sent...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community