Jeep Garage  - Jeep Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
485 Posts
Discussion Starter · #1 ·
14 here with just over 1500 miles on it. The front wipers wont come on in any position, headlights wont come on at all, and drivers side LED DRL wont come on at all.

No CEL or anything and car seems to run fine. I cant really drive though since it's pouring here in NY all day today. Was all working just fine last night. I disconnected the battery to see if maybe a reset does the trick.
 

·
Registered
Joined
·
485 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I dont think a loose wire in the steering column would make the headlights not work or one side LEDs on the headlight not work either though. Can it?
 

·
Registered
Joined
·
485 Posts
Discussion Starter · #4 ·
EVIC also says Front turn signal isn't working.

Looked to think if i can change it myself but damn, sure looks like it's not as easy as older cars were lol
 

·
Registered
Joined
·
485 Posts
Discussion Starter · #6 ·
yeah, car is in the dealer. Worst time for this to happen because they had cars waiting over the two days service was closed on Sunday and for Memorial day so mine hasn't even been looked at yet.
 

·
Registered
Joined
·
485 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Update
Fixed. BCM (not sure if that's the tech or a part) says one connection loose. Reseccured and everything works again.
:D
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top