Jeep Garage  - Jeep Forum banner

1 - 20 of 29 Posts

·
Registered
'14 Cherokke Limited
Joined
·
134 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Just wanted to post I played around this with on my car yesterday. I was testing it from my house while the car was in the driveway. So not sure if helped that my phone was on wifi and not 3g/Lte or any cellular network.

Anyway wanted to post about the timing of the app. It took about 90 seconds for the command to go through(tried it 3 times, commands were Lock, remote start ON and remote start OFF). After it goes through you get an email confirming it worked.

Anyone else try the app yet?

You think this will ever be able to go fast then 90 seconds?

Picture of the app below. You can't change the picture yet just puts a generic pic of your styled vehicle. Hopefully they update that also so you can customize it.
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
393 Posts
And what will it cost to subscribe to that little jewel of a feature when the trial subscription runs out?
 

·
Registered
'14 Cherokke Limited
Joined
·
134 Posts
Discussion Starter #3
And what will it cost to subscribe to that little jewel of a feature when the trial subscription runs out?
My guess is going to be about $200-$300 a year. I'm basing that pricing off OnStars pricing.

Will see. But for now ill enjoy the 1 year free subscription.
 

·
Premium Member
Joined
·
596 Posts
Uconnect app on my iPhone doesn't work as of today - opens with this window: "Refresh Token Error", and when I press OK to close that window none of the remote commands are present.
 

·
Registered
'14 Cherokke Limited
Joined
·
134 Posts
Discussion Starter #5
Uconnect app on my iPhone doesn't work as of today - opens with this window: "Refresh Token Error", and when I press OK to close that window none of the remote commands are present.
That's weird I just tried mine and it's working just fine...

Try closing out of the app or deleting the app and re installing? just suggestions.
 

·
Premium Member
Joined
·
596 Posts
I deleted and re-installed the app; appears to be working OK now. I made some changes to my account online yesterday, might have thrown off syncing with the iPhone app or something.
 

·
Registered
'14 Cherokke Limited
Joined
·
134 Posts
Discussion Starter #7
I deleted and re-installed the app; appears to be working OK now. I made some changes to my account online yesterday, might have thrown off syncing with the iPhone app or something.
Nice glad it's working.

Hows long does yours take to respond. 90 seconds? That's how long mine takes...
 

·
Registered
2011 GC Overland
Joined
·
176 Posts
I've gotten the refresh token now 3 times each time I have to delete and reinstall. They need to fix this app big time.
 

·
Registered
Joined
·
88 Posts
Just had to delete and reinstall my app today due to refresh token. I didn't make any changes online, but they changed my car from a GRAND Cherokee to the Cherokee online. Maybe that caused some problems. I timed it a couple times while I was at work (busy day...) and from the time I sent the command (on wifi) to the time I heard the horn signal lock, it average 85 seconds. I think the range was something like 80-100 seconds.
 

·
Registered
Joined
·
310 Posts
mine is working fine... but it does have that delay. I don't expect to be any faster since it goes through their servers instead of directly from phone to car, there will always be some sort of long delay I believe!
 

·
Registered
Joined
·
56 Posts
Well I got bit by the Refresh Token as well, had to uninstall and reinstall the app. I haven't tested it out yet. I will when I leave for lunch today.
 

·
Registered
'14 Cherokke Limited
Joined
·
134 Posts
Discussion Starter #12
if you turn on/off your phone it makes you re-log in on the the app. Kind of a pain in the ass.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
I have had the Refresh Token appear a couple of times. I just went to Settings in the App logged off and logged back in and that got it working again. Quicker than deleting and reinstalling the app.
 

·
Registered
Joined
·
607 Posts
I will enjoy this for the first year free. I believe it's 19.99 pee month after that. If they add windows and sunroof commands maybe it will be worth the 19.99.
 

·
Registered
Joined
·
278 Posts
I tried to get this app on my phone but no such luck. I only see choices for Iphone and Androids on the website.

I have a BlackBerry, am I not able to get the app?
 

·
Premium Member
Joined
·
1,037 Posts
Refresh token comes and go but what fixes it for me is logoff and log back in.

Does anybody knows if remote start fails. I used remote start but for some reason it didn't work or was taking very long time to send cmd. I got to the car and car was off. I started the car but was afraid what is going to happen if I park in a garage at home and remote start kicks in.

Does anybody know how to cancel remote start cmd or is it possible for the cmd to arrive late and screw youmover?

Also try using the app while walking. They lock you out saying that the car is in motion. Hilarous! Also cannot use it while on a train for the same reason.

Not sure what the price will be but so far this is not worth it. With all the bugs they should actually pay me for beta testing Uconnect.
 

·
Registered
Joined
·
764 Posts
1) Just got my GC 2014 limited yesterday. Got the app.. cool, but not sure when i would really need it.
2) I have NO CLUE why they disable it while moving??? BUT Heres a little secret....
for IOS > Settings > Privacy > Location Services > Uconnect > OFF :)
now it cant tell if you are moving! DING works :) lol
 

·
Registered
Sahara unlimited
Joined
·
46 Posts
So pissed we don't get the ucconect app in Canada!!!
 

·
Registered
Joined
·
764 Posts
I tried to get this app on my phone but no such luck. I only see choices for Iphone and Androids on the website.

I have a BlackBerry, am I not able to get the app?
if you have the new BB10 QNX - not yet... but from what i hear, there will be some really cool stuff coming to BB because uconnect uses the QNX system
 
1 - 20 of 29 Posts
Top