Miałem 2 obudowy wtyczek w moim BCM, które zepsuły się na różne sposoby, w moim 2018 JC High Altitude. Konkretnie na C5/E i C6F wtyczki wsuwają się w obudowę/osłonę, która blokuje je na miejscu. Spędziłem niezliczone godziny próbując to znaleźć, ale bezskutecznie. Rozmawiałem z 4 różnymi dealerami, którzy nie mogli znaleźć numeru części ani zaproponować żadnego rozwiązania. Próbowałem skontaktować się ze sprzedawcami na Ebay, którzy sprzedają BCM, aby sprawdzić, czy sprzedaliby mi wtyczki, ponieważ zwykle złomują tę część, a 7 sprzedawców, z którymi się skontaktowałem, odpowiedziało, że nie.
Chcę tylko opublikować tutaj, gdzie znalazłem osłony, na wypadek gdyby ktoś inny ich potrzebował. W momencie publikacji mogłem je kupić za 3,81 $ za sztukę, a poniższa strona sprzedawała je pojedynczo.
Mouser #:
829-13673751
Nr producenta:
13673751
Aby dodać, na wypadek gdybyś potrzebował szczegółów dotyczących PINÓW, poniżej znajduje się strona internetowa producenta złącza i inna strona ze szczegółowymi informacjami o okablowaniu każdego pinu.
C1/A - MODULE-BODY CONTROL C1/A
C2/B - MODULE-BODY CONTROL C2/B
C3/C - MODULE-BODY CONTROL C3/C
C4/D - MODULE-BODY CONTROL C4/D
C5/E - MODULE-BODY CONTROL C5/E
C6/F - MODULE-BODY CONTROL C6/F
C7/G - MODULE-BODY CONTROL C7/G
Chcę tylko opublikować tutaj, gdzie znalazłem osłony, na wypadek gdyby ktoś inny ich potrzebował. W momencie publikacji mogłem je kupić za 3,81 $ za sztukę, a poniższa strona sprzedawała je pojedynczo.
Mouser #:
829-13673751
Nr producenta:
13673751
Aby dodać, na wypadek gdybyś potrzebował szczegółów dotyczących PINÓW, poniżej znajduje się strona internetowa producenta złącza i inna strona ze szczegółowymi informacjami o okablowaniu każdego pinu.
C1/A - MODULE-BODY CONTROL C1/A
C2/B - MODULE-BODY CONTROL C2/B
C3/C - MODULE-BODY CONTROL C3/C
C4/D - MODULE-BODY CONTROL C4/D
C5/E - MODULE-BODY CONTROL C5/E
C6/F - MODULE-BODY CONTROL C6/F
C7/G - MODULE-BODY CONTROL C7/G